Meny ASF

Bra start!

Kategori: Petter av den 24. May 2007 0 Comments
breitlingBreitling Regatta startet onsdag med beskjedene vinder, men arrangøren var flink og klarte to race denne åpningsdagen.

Med ny mast var vi spente på farten og høyden, men den skulle vise seg å være god nok mot de beste og når vi i tilegg traff noenlunde bra på skiftene, resulterte det i en 11. og 4. plass, i et felt på over 40 båter og hvor alle de beste gutta er å finne. Det var skikkelig deilig å komme godt i gang med mesterskapet!

720

Dagen i dag (torsdag) var som dagen før, preget av lite og skiftende vind. Dette er føre vi trives godt i og vi fikk godfølelsen før start! I første race hadde vi en knallstart og kom godt i gang. Etter en runde lå vi på delt første plass men måtte ta en straff (720 grader) etter å ha kollidert i lenserundingen. Vi misforstod den andre båten og vi måtte bite i gresset og snurre. Vi klarte likevel å holde dampen oppe og ble 5 i mål etter en super siste lens. Det er utrolig godt å konstatere at vi fortsatt går like fort på lens som vi gjorde på en andre siden av dammen i vinter.

God lens….igjen

Siste race i dag var merkelig. Etter nok en kollisjon (som ikke var vår skyld) kom vi desidert dårligst ut i starten. Deretter bommet vi på et 120 graders vindskift og endte opp med å ha ca 10 båter bak oss på siste toppmerket. Det var da på tide å gjøre vår beste lens ever!!!! Oppskriften er som følger: god speed, holde seg i trykket og en liten porsjon flaks! Vi kom 4 i mål og var ekstremt happy med tidenes opphenting.

Dette gjør at vi i dag seilte oss opp fra 5. til 2. plass sammenlagt. Det er et tøft felt og vi må jobbe som gale for å holde oss i toppen! Det gjenstår 4 regattaer før eventuelt medal race på søndag, der de ti beste båtene deltar.

På toppen av kransekaka drar Eivind inn seieren i en intern regatta mellom alle dagens klassevinnere og vi vinner 200 Euro (Cash), flaske Champis og masse heder og ære blant publikum på land. Bra jobba!

MVH

Team LodeStar, Petter Mørland Pedersen og Eivind Melleby

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.