Flotte resultater av ASF sine jolleseilere i Grimstad : ASF
Meny ASF

Flotte resultater av ASF sine jolleseilere i Grimstad

Kategori: Sørlandscup av den 7. September 2010 1 svar

2010_KC_Grimstad_aug_intro

Blide jolleseilere etter gode resultater i kombinert Sørlandscup, Kretscup og Kretsmesterskap i Grimstad. Martine, Marie og Rikke vant hver sin klasse, men også Sindre, Erlend, Laila og Sindre gjorde det bra i seilasene.

Lørdag 28. august arrangerte Grimstad Seilforening kombinert Sørlandscup, Kretscup og Kretsmesterskap. Arrangementet på Groosefjorden ble gjennomført under varierende vindforhold i et strålende sensommervær. Det er alltid hyggelig å komme til Grimstad og deres sjarmerende anlegg.

Arrangøren hadde en ambisjon om å kjøre 6 regattaer og det var noen som var skuffet da seilerne ble sendt i land allerede etter 3 seilaser når det enda var 1 time igjen til annonsert siste start. Arrangøren hadde imidlertid nok seilaser til å få godkjent arrangementet. Spesielt hyggelig var det at både Risør Seilforening, Søgne Seilforening og også Farsund Seilforening stilte med mange seilere. Arendal var godt representert med 7 seilere fordelt på Optimist A, Optimist B og Europajolle og hevdet seg også bra på resultatlisten. Vi fikk Kretsmestere i Optimist B ved Rikke Steller Mortensen, Optimist A ved Marie Funderud Melby og Europajolle ved Martine Steller Mortensen. Simen Duus Carlsen ble nr 2 i Optimist A og Erlend Rustekaas ble nr 2 i Optimist B i sin debut på regattabane utenfor egen forening. Videre i Optimist B ble Laila Vevstad nr 6 og Sindre Gustavsen nr 8.

Vi gratulerer alle seilerne med flotte resultater.

For mer informasjon og samlet resultatliste – sjekk http://grimstad.seilforening.no/?artID=51&navB=1

 

 

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. best pron says:

    1VD2hp It as hard to come by knowledgeable people on this subject, however, you sound like you know what you are talking about! Thanks

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.