Team ASF vant kvalifiseringen i Ålesund : ASF
Meny ASF

Team ASF vant kvalifiseringen i Ålesund

Kategori: Seilsportligaen av den 20. September 2015

Team_ASF_off_utsnitt

Arendalslaget viste seg best også i lite vind. Etter to dager med regn og vind mellom 7 – 11 m/s, var regnet, men også mye av vinden, forsvunnet på avslutningsdagen. Starten ble utsatt i påvente av bedre vindforhold. Kvart over ett var første seilas i gang. Vinden hadde tatt seg opp til 3-5 m/s, så det var fine forhold å seile på. Fem seilaser gjensto, to for hvert av lagene. Det skilte to poeng mellom tetlagene Team ASF og Trondhjem, som har fulgt hverandre tett gjennom hele kvalifiseringen. Nå i favør Team ASF.

Trønderne fikk ingen god start i sin første. Måtte ta straff og kom sist ut i sitt felt og endte på fjerde. Bedre gikk det for Team ASF som kom først ut i starten i sitt første race og ledet fra start til mål. Trondhjem vant sin siste og kom med det a poeng med Team ASF, men med en seilas mer seilt. Team ASF fikk ikke en optimal start i sitt siste race og måtte tilslutt se seg slått av Florø Seilforeningen som ledet det siste racet fra start til mål. Men sammenlagt seieren var det aldri noen tvil om. Den gikk til Team ASF.

Vi gratulerer Team ASF som ligamestere for Vestlandet og takker for at de dermed har sikret Arendals Seilforening plass i seilingens førstedivisjon; Seilsportligaen 2016.

Vi gleder oss allerede til neste år!

DSC_6645_komp

Tett på toppmerket. Jon Aksel og Ole klargjør genakeren for lensen, mens Bjørn og Petter passer på å holde konkurrentene bak i rundingen.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.