Meny ASF

Seilingens dag 20. August på rådhusbrygga

Kategori: Båtklasser / Undergrupper av den 22. August 2016

IMG_1928

Arendals seilforening hadde en liten men vellykket markering av seilingens dag den 20. august på rådhusbrygga. Seilingens dag er et samarbeid mellom Norges seilforbund og gjensidigestiftelsen, og har som siktemål å gjøre seiling mer kjent for alle, med fokus på seiling som aktivt friluftsliv.

Til tross for at vi denne gangen var henvist til rådhusbrygga på grunn av Arendalsuka, så hadde vi en liten markering der alle undergruppene fikk vist seg frem på en fin måte. De som møtte opp fikk se at nybegynnerne i Optimist gjennomførte en seiltrening på utsiden, mens de litt større jolleseilerne i RS-Feva og Europajolle lekte seg i havnebassenget utenfor.

IMG_9708

 

De som tok turen innom standen vår fikk også prate med representanter fra undergruppene, og det ryktes at det muligens kommer noen nye jolleseilere og BB11 seilere på grunn av denne dagen allerede til neste år.

Seilingens Dag er et nasjonalt tiltak, som har som mål å la flere mennesker få oppleve gleden av seiling både i stor båt, jolle og brett, på tur eller regatta. Arendals seilforening har flotte og unike anlegg som legger til rette for store naturopplevelser rett utenfor stuedøren, og det kan godt hende at vi av og til burde legge til rette for flere sentrumsnære aktiviteter der vi få vist frem aktivitetene våre til ett enda bredere publikum enn det vi gjør i dag.

14060344_10153630605106856_1203725292_o

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.