BB11 NM nærmer seg med stormskritt : ASF
Meny ASF

BB11 NM nærmer seg med stormskritt

Kategori: BB11 av den 6. June 2017

Årets BB11 høydepunkt, kanskje med unntak av alle torsdagene, nærmer seg med stormskritt, nemlig NM! Forberedelsene i Horten er nok godt i gang, og vi er sikre på at de kommer til å ta godt vare på oss i god BB11-ånd!

Påmeldingene fra ASF-seilere begynner å komme inn, men vi er ikke helt oppe i målet på 10 båter fra Arendal riktig enda. I skrivende stund er det totalt 9 påmeldte båter, og kun tre av disse er fra ASF. Så her er det bare å hive seg rundt og melde seg på! Frem til 11.juni er det og penger å spare på å være tidlig ute med påmeldingen!

Torsdag 15. juni begynner vi opptak av båtene som skal være med. Da kommer Svein Einar på Rådhusbrygga med kranbil og tar opp båtene. Vi begynner kl 17.00 med mastenedtak og slep, og selvfølgelig litt å bite i, for alle vet jo at uten mat og drikke, duger seiler’n ikke!

Vi følger opp fredag med felles avreise fra Arendal kl 10:30, og setter kursen østover mot Horten. Deretter går det slag i slag helt til søndag, der fokuset nok blir regatta, men med sterke innslag av sosiale aktiviteter! Vi er da en gjeng på tur, eller som Rune Speikland sa, på leir!

Hele programmet finner dere i mail fra Eivind, sendt 2.juni

Vi ser alle frem til en hyggelig tur, med tette, spennende regattaer og tar med oss mottoet vårt:

                      VENNSKAP-SEILING-REGATTA

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.