Påmelding NOV Race Week 2015 – Torungen Cup : ASF
Meny ASF

Påmelding NOV Race Week 2015 – Torungen Cup

Kategori: NOV Race 2015 av den 12. April 2015

Påmelding til NOV Race Week for NOR-rating skjer ved utfylling av skjemaet under. Se egen påmelding for BB11. Avhengig av antall båter vil NOR-rating bli delt i to til tre klasser. Mindre kjølbåter som Yngling, Soling, H-båt, Express, Maxi m.fl. oppfordres til å stille. Tilleggspremiering ved mer enn 3 like båter! Arendal Havn vil kunne tilby gunstig avtale for de som ev. ønsker å legge båten igjen, for så å hente den senere i august.

Deltakeravgiften er på kr 900,- og dekker deltakelse for påmeldt båt, samt t-skjorte og matservering lørdag ettermiddag for tre personer.  Ekstra t-skjorter og matkuponger kan kjøpes ved registreringen. Deltakeravgiften bes innbetalt til bankkonto 2800.10.24053, Arendals Seilforening, Postboks 51, 4801 Arendal. Husk å påføre betaling båttype, seilnummer og navn på skipper!

Påmeldingen er ikke gyldig før startkontingent er betalt!

Påmeldte deltagere

Påmelding NOR rating

Skriv inn både bokstaver og nummer
Bruk punktum og ikke komma
Start med +47

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.