KM, KC og Klubbmesterskap 25. og 26. august : ASF
Meny ASF

KM, KC og Klubbmesterskap 25. og 26. august

Kategori: Brett, Soling, Sørlandscup av den 31. August 2007 2 comment

Dette ble et storslagent arrangement med godt over 40 deltakere i klassene Optimist, Zoom, A-jolle, Europa og Brett. På søndagen deltok også Soling i klubbmesterskap. Bilder, resultatlister og utfyllende info kommer, men pt får vi ikke bilder opp på websiden.

Har du lyst til å se film fra lørdagens arrangement med joller og brett følg denne linken: http://gallery.mac.com/zeiffert her finner du mye morsomt. Under tittelen Seilhelg på seilerhytta (tror det heter det) er det film fra arrangementet.

Mer info kommer.

 

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 729830 399784I dont think Ive seen all of the angles of this topic the way youve pointed them out. Youre a true star, a rock star man. Youve got so much to say and know so much about the topic that I think you should just teach a class about it 161182

  2. 532684 226071I genuinely like reading by way of and I believe this web site got some genuinely utilitarian stuff on it! . 761899

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.