Flotte forhold under første dag av Sørlandsmesterskapet : ASF
Meny ASF

Flotte forhold under første dag av Sørlandsmesterskapet

Kategori: Sørlandscup av den 24. September 2011

Sorlandsmesterskap2011-1

Arendals Seilforening er i helgen arrangør av Sørlandsmesterskapet for joller. Under helt fantastiske forhold på Revesandsfjorden kunne 30 ivrige jolleseilere boltre seg. I alt 4 seilaser ble gjennomført lørdag. Vinden fra sørvest varierte fra 4-6 sekundmeter, og med mange små vindskift var der nok av utfordringer.  Etter første dag leder Martine Steller Mortensen i E-jollelassen. Her var det hele 10 deltagere og det lover godt for videre vekst i klassen. I optimistklassen stilte 18 til start, fordelt på A, B og C  . I A-klassen leder Kristine Gustavsen, mens Oliver Walker fra Lillesand var best i B-klassen. August Austefjord fra Grimstad leder i Laser 4,7.  I C-klasse Optimist som er våre yngste seilere, viste Maria Svendsen og Åse Weierholt gode takter. Vi ser frem til en spennende avslutning i morgendagens seilaser.

HM

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.