Meny ASF

NOR 196 – Sesongen 2015 er i gang

Kategori: Martine av den 25. mars 2015

Vi har nå vært på Mallorca i 10 dager og har fått seilt masse. Kjøreturen fra Marbella til Mallorca var 700 km i bil pluss nattfergen fra Valencia. Det er deilig å være ordentlig i gang med sesongen igjen og ha noen treningspartnere. Vi trives veldig godt på Mallorca og den første uken her var det skikkelige drømmeforhold med strålende sol og 4-7 m/s hver dag. Temperaturen varierer ganske mye, så dunjakka blir effektivt brukt!

NOR196_2015_1

Fra 12-15 mars deltok vi på en treningsregatta hvor mange av de beste seilerne i Nacra 17 feltet var med. Det var veldig bra trening og det var gøy å se hvordan vi ligger an i forhold til de beste. Vi henger mye bedre med enn vi gjorde i fjor og er med oppi toppen i flere av racene. Vi endte til slutt opp på 18 plass i et veldig sterkt felt, plassen foran Danmarks OL-medaljør i 49er-klassen 2012. Det er en veldig god følelse når man får tilbake for trening og hardt arbeid.

De neste dagene er det meldt mye vind, egentlig litt for mye vind. Derfor kommer det nok til å gå hardt utover verktøykassen de neste dagene. I dag har vi mekket på båten for å lade batteriene for mer seiling. Vi var ganske glade for det valget da danskene kom inn med brukket mast etter noen kraftige vindkast opp i 35 knop.

NOR196_2015_2

Vi ser frem til mange flere gode treningsøkter i båten her på Mallorca, før europacupen begynner 30 mars.

For flere bilder besøk nettsiden vår www.nacra17.no

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.