Meny ASF

Invitasjon og påmelding til Pinseleir 2015

Kategori: Kurs, Pinseleir av den 5. May 2015

DSC_8848

Arendals Seilforening har gleden av å igjen kunne invitere til seilleir i pinsen, fra lørdag 23. mai til mandag 25. mai. Leiren er for alle jolle- og brettseilere. Det blir inndeling i grupper tilpasset fra nybegynnere til aktive regattaseilere med internasjonal erfaring.

I tråd med NSF’s ønske om at flere barn og ungdommer skal bli glad i å seile, arrangerte Arendals Seilforening sin første Pinseleir i 2004. Dette ble en suksess med Optimist- og Europaseilere fra Oslo til Søgne. Siden har også andre jolleklasser og brettseilere funnet veien til vårt årlige arrangement. Vi legger vekt på å skaffe dyktige og erfarne trenere til alle grupper og vi vil via www.asf.no informere om trenersituasjonen ettersom leiren nærmer seg.

Området ved kafeen på Hove Camping vil være samlingspunkt gjennom helgen. I tillegg til fine landfasiliteter vil seilerene ha kortere transportettapper ut til åpent vann. Registrering vil finne sted fra kl 1000, lørdag 23. mai, i vårt klubbhus utenfor kafeen på Hove Camping. Alle seilere må være registrert og seilklare kl 1100.

VM- Europajolle 2015 bli avholdt i Arendal. Dette blir dermed en gylden anledning til å prøve ut årets VM-baner.

Påmelding
Påmelding innen onsdag 20. mai via:  www.deltager.no/pinseleir_2015

Vi gjør oppmerksom på at påmelding først er registrert når deltageravgiften er innbetalt. Deltageravgift – kr 950,- for seilere. Eventuell etterregistrering vil kunne være mulig (avhengig av trenerkabal) mot et tilleggsgebyr på kr 100,- .

Det vil være anledning til å kjøpe varm lunsj på kafeen alle dager. Hele familien inviteres til felles grilling lørdag og søndag etter treningsslutt.

Overnatting
Hove Leirsenter tilbyr overnatting i brakker og hytter av ulike størrelser. Dyne, pute og sengetrekk må medtas, eventuelt leies. Sluttrengjøring er ikke inkl. men kan bestilles. Booking og ytterligere informasjon finnes på www.hoveleirsenter.no
Arendal herregård, hotell og spa. Info finnes på www.arendalherregaard.no
Overnatting i egen båt, ved brygga på seilerhytta på Brattholmen der det er dusj toaletter og strøm, eller benytte en av mange flotte ankringsplasser i Færvikkilen.

Sikkerhet
Alle seilere skal benytte vest på vannet. Vi oppfordrer foreldre til uerfarne seilere om å stille med følgebåt. Klubber med mer enn 6 deltagere skal stille med en trenerbåt pr 6. båt/brett. Alle båter skal forsikres, og vi vil komme til å kreve forsikringsbevis på samme måte som på andre arrangementer.

Kontaktinformasjon
Leder Jollegruppa Johan Nyland, johan.nyland(a)live.no, 414 44 049
Lagleder E-jollegruppa Jørn Vevstad, jvevstad(a)online.no, 907 63 23
Leder Brett/Seiling for Alle Terje Tønnesen, terjetonnessen(a)hotmail.com, 907 37 562

Følg med på www.asf.no for oppdateringer.

Vi ser frem til en hyggelig weekend i Arendal, og håper å se mange av dere i pinsen!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.