Meny ASF

Program for Pinseleiren 2015

Kategori: Pinseleir av den 22. May 2015

Pinseleieren 2015 starter med registrering kl 10. Alle seilere må være seilklare til åpningen kl 11, da brifing i gruppene vil være rett etter det. Gruppeinndeling oppgis ved registreringen. Seilere med egen båt må være ferdig rigget på Hove til åpningen. ASF-seilere med egen båt som ikke allerede har seilt båten sin til Hove, kan møte på Seilerhytta lørdag kl 9 for å rigge og seile båten til Hove. De vil da få hjelp med transportering av traller. ASF sine utleiebåter vil bli fraktet og utlevert på Hove. Så de som skal låne båter og brett av ASF, møter opp ved kafeen på campingen lørdag kl 10.  Det er parkeringsplass rett ved porten inn til Hove camping.

Kafeen på Hove camping vil være base for Pinseleieren. Her vil det være mulig å kjøpe varm lunsj til varm lunsj til en overkommelig pris.  Kafeen vil også selge kaffi, brus og andre kioskvarer.

Bak kafeen er det satt opp en vedfyrt badstue, der seilerne kan varme seg etter endt seiløkt.

Det er meldt strålende vær til lørdag. Da planlegger vi felles grilling på Seilerhytta på Brattholmen på kvelden. Håper seilere og familie har anledning til å være med her. Det vil være mulig å låne fullt sett med bestikk og servise ute på Seilerhytta. Men mat og drikke må dere ta med selv. Vi organiserer transport ut til Seilerhytta og tilbake til Hove for de som trenger det. Det er kort vei, så hjemtransport tilpasser vi den enkeltes behov. Hvis været tillater det planlegges det grilling på Seilerhytta også søndags kveld.

Tidsprogrammet for årets pinseleir blir som følger:

Lørdag 23. mai
10.00 Registrering
11.00 Åpning
11.05 Seiling økt 1
13.00 Lunsj
14.00 Seiling økt 2
16.30 Slutt
18.00 Grilling på Seilerhytta

Søndag 24. mai
09.30 Seiling økt 1
12.30 Lunsj
13.30 Seiling økt 2
16.30 Slutt
18.00 Grilling på Seilerhytta (værforbehold)

Mandag 25. mai
09.30 Seiling økt 1
12.30 Lunsj
13.30 Seiling økt 2 / regatta
16.00 Avslutning / premiering
16.30 Slutt/avreise

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.