Velkommen til APL Race Arendal 2017 : ASF
Meny ASF

Velkommen til APL Race Arendal 2017

Kategori: APL Race 2017 av den 29. May 2017

Arendals Seilforening har gleden av å invitere til APL Race Arendal 2017. Arrangementet arrangeres helgen 28. – 30. juli og inneholder i år klassene NOR rating, BB11 og NM i H-båt. NOR-rating klassen som er åpen for alle typer tur- og havseilere, vil seile sine seilaser på byfjorden og i havområdene utenfor Arendal. Soling og andre mindre kjølbåter vil også seile i denne klassen under årets arrangement. Dersom tilstrekkelig mange Expresser melder seg på, kan det være aktuelt at disse seiler som egen klasse på bane på havet sammen med H-båtene.

BB11 klassen er stadig den største og mest aktive kjølbåtklassen i foreningen. Disse flotte trebåtene vil som vanlig seile ute på byfjorden.

NM i H-båt vil bli arrangert på bane på havområdet utenfor Mærdø, mellom Hoveodden og Torungene.

Basen for årets arrangement vil være i gjestehavna, hvor vi også vil ha regattakontor og sosialt samvær etter seilasene.

Samtidig med APL Race Arendal arrangeres musikkfestivalen Canal Street i dagene 26. – 29. jul. Se festivalens eget program: canalstreet.no

Med gode seilforhold og mulighet for sosialt samvær og flotte musikkopplevelser for både store og små, håper vi mange tar med familien og legger sommerens “ferietur” innom Arendal.

Vi vil gjerne rette en stor takk til vår hovedsponsor og samarbeidspartner gjennom mange år, APL-NOV (National Oilwell Varco), som gir oss mulighet til å arrangere APL Race og andre aktiviteter. En stor takk også til Arendal Havn for godt samarbeid og for bruk av gjestehavna.

Lykke til med seilasene!

Jan Krøger
Leder APL Race Arendal 2017

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.