Hove Leirskole på prøveseilas med Maritim Mestring : ASF
Meny ASF

Hove Leirskole på prøveseilas med Maritim Mestring

Kategori: Maritim mestring av den 8. July 2017

Torsdag 15.6.2017 var det seiling med Grimstadelever ved Torungen

Vi hadde fått i oppdrag å prøve ut våre Expresser som et ledd i en eventuell leirskole på Hove. Vi høstet en god del erfaring for et videre samarbeid med leirskolen, og for vårt samarbeid med skolene i distriktet.
Vi hadde 2 puljer med elever med, 5 i hver, og det fungerte bra. Alle fikk styre, se på lusa, holde kursen, slå og jibbe. Tidsmessig bør nok en økt være på 2-3 timer for at alle skal få prøvd de forskjellige «jobbene» ombord.

Fra Maritim Mestring var det Einar Kjærstad og Eilert Vierli som var instruktører og vi fikk mange positive tilbakemeldinger. Alle sa det var moro, og noen sa det var litt skummelt. Ved en fremtidig leirskole bør det kanskje organiseres slik at en egen “seilgruppe” har seiling hver dag, og de «andre» får en smak av seiling en halv dag.


Stø kurs!

Maritim Mestring ser frem til et videre samarbeid med Hove Leirskole og Rektor Gro Vale.

Hilsen Eilert Vierli

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.