Maritim Mestring på sin første seilas : ASF
Meny ASF

Maritim Mestring på sin første seilas

Kategori: Maritim mestring av den 5. July 2017

FLØDE SEILASEN 2017 FRA VÅGSBYGD TIL LILLESAND.

Her deltok CLARK KENT m/ brødrene Kristian som skipper og Markus Vale og Tiago Sausa fra Søgne som mannskap, sammen med Eilert Vierli som Co skipper. Det ble en frisk seilas med opp i 8-9 m/s vind og mye lens. Med lettvær skjøter på 4 mm ble det ikke spinnaker seilas på oss. Kristian styrte og vi andre tok seila. Det ble til tider mye justeringer av seil for Kristian var ikke fornød med rortrykket.  Alle var engasjerte og stemningen om bord var god.


Kristian, Eilert og Markus på plass i Lillesand

Plasseringen ble midt på treet av båtene i NOR klassen og det er bra, sett at dette var første regatta i Express. Guttene har potensiale i Express klassen men det krever en del onsdags regattaer og div nasjonale regattaer.


Nyinnkjøpt båt til Maritim Mestring “Clark Kent”

 

Tilbakemelding fra pappa Vale: Det var en lærerik opplevelse for guttene. Tusen takk!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.