fbpx
Meny ASF

Påmelding NOV Race Week 2015 – Torungen Cup

Kategori: NOV Race 2015 av den 12. April 2015

Påmelding til NOV Race Week for NOR-rating skjer ved utfylling av skjemaet under. Se egen påmelding for BB11. Avhengig av antall båter vil NOR-rating bli delt i to til tre klasser. Mindre kjølbåter som Yngling, Soling, H-båt, Express, Maxi m.fl. oppfordres til å stille. Tilleggspremiering ved mer enn 3 like båter! Arendal Havn vil kunne tilby gunstig avtale for de som ev. ønsker å legge båten igjen, for så å hente den senere i august.

Deltakeravgiften er på kr 900,- og dekker deltakelse for påmeldt båt, samt t-skjorte og matservering lørdag ettermiddag for tre personer.  Ekstra t-skjorter og matkuponger kan kjøpes ved registreringen. Deltakeravgiften bes innbetalt til bankkonto 2800.10.24053, Arendals Seilforening, Postboks 51, 4801 Arendal. Husk å påføre betaling båttype, seilnummer og navn på skipper!

Påmeldingen er ikke gyldig før startkontingent er betalt!

Påmeldte deltagere

[vfb id=’6′]

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.