fbpx
Meny ASF

Styringsdokumenter

Handlingsplan-BB11-Gruppa-ASF-2014-2019-(utkast-1HANDLINGSPLAN
Handlingsplanen er ment å være et veiledende dokument som skal stake ut den langsiktige kursen og hjelpe oss til å jobbe systematisk. Ønsket er å gi en god oversikt over alle våre aktiviteter og virkemidler slik at vi kan nå de målene vi har satt oss.
Handlingsplanen skal gi oss en samlet oversikt over alle våre mål, vise tydelig hvor det er avvik og hvilke tiltak som kreves for å innfri målene.
Når vi setter oss så klare og ambisiøse mål som det BB11 gruppa signaliserer i denne handlingsplanen, er det svært viktig at målene ikke nås grunnet en periode med kunstig høy aktivitet, men er vedlikeholdsbare over tid basert på de retningslinjer og mål som skisseres i handlingsplanen.

Les hele Handlingsplanen til BB11 gruppa her

 

 

 
Veiledningsdokument-sesongstart-BB11-gruppa-1SESONGSTART
BB11 gruppa I ASF har alltid holdt en høy sosial profil. Vi legger stor vekt på at våre fester og arrangementer skal være litt ekstra. En fest eller et arrangement i BB11 gruppa skal være noe man gleder seg til fordi det gjøres en god jobb på flere nivåer. Derav har vi hatt et ønske om å notere oss de mål og ambisjoner vi har for å kvalitetssikre våre arrangementer. Det er viktig å merke seg at dette er et to dagers arrangement. Det er fra styrets side et mål at alle deltar begge dager med middag, overnatting og frokost. I alt legger BB11 gruppa opp til 3 samlinger med felles overnatting i året. Disse arrangementene er sesongstart, klubbmesterskap og fjelltur.

Les hele veiledningsdokumentet for Sesongstart her

 

 

 
Veiledningsdokument-Klubbmesterskap-BB11-gruppa-versjon-1KLUBBMESTERSKAP
Noe av profilen er at vi skal ha god tid sammen, uten å «stjele» en hel helg fra familie eller andre aktiviteter. Derav har det vært et mål med alle helgene at vi ikke starter for tidlig på lørdag, og avslutter tidlig formiddag/ettermiddag på søndag. Slik kan deltakerne få en fin fredagskveld hjemme, god tid til frokost lørdag, og søndagskvelden hjemme. Vi må forsikre oss om at dette er et forutsigbart og veldikeholdbart opplegg, som ikke krever så mye arbeid at vi til slutt gir opp I tillegg til disse 3 samlingene kommer NM i BB11 og NOV Race. Disse faller i en litt annen kategori da disse først og fremst er arrangementer i regi av BB11 klubben og ASF, og ikke er interne arrangementer for BB11 gruppa.
Les hele veiledningsdokumentet for Klubbmesterskap her

 

Veiledningsdokument-Kurs-og-Vinterfest-BB11-gruppa-versjon-1-1 VINTERFEST OG KURS
BB11 gruppa er kjent for sitt gode miljø. En av mange viktige faktorer i denne sammenhengen har vært våre årlige vinterfester. Disse festene har ofte vært litt mer høytidelige hvor vi kler oss pent og spiser en god middag sammen på et egnet sted. Det er et mål å ikke belegge for mye av medlemmenes fritid utenom de faste arrangementer. Det er derav et ønske å arrangere kurs og vinterfest samme dag dersom dette lar seg løse rent praktisk.

Dette er viktig å merke seg at dette først og fremst er et en-dags arrangement. Det er fra styrets side ikke et mål at alle som deltar skal overnatte og delta på felles frokost. Hovedfokus er at vi ønsker deltakelse på kurs og fest på kvelden.

Les hele veiledningsdokumentet for Vinterfest og Kurs her