fbpx
Meny ASF

Velkommen til NM i BB11-2016

Kategori: BB11, NOV Race - BB11 NM 2016 av den 23. February 2016

Kjære BB-venn! I år fyller hun 60 og du er herved invitert. 1. nyttårsdag i 1956 ble en av Norges definitivt største seilbåtsuksesser sjøsatt. Du vet sikkert at bak dette lille industrieventyret stod Borge Bringsværd. Vet du at han var født og oppvokst i Arendal?  Vi er derfor litt stolte når vi nå inviterer deg til jubileumsmesterskap for BB-11 i Arendal den siste helgen i juli.  Ambisjonen er at vi skal greie å samle 30 nydelige mahogniblanke båter på byfjorden.  Hvilket syn det skal bli!

BB 11 NM 2008 Arendal dag 3 268

Vennskap, Vekst og Verdig Vinner!

Vi ønsker at jubileumsmesterskapet skal være tuftet  på:

Vennskap: Arrangementet skal på best mulig måte legge til rette for å styrke miljøet i klassen og vennskapet mellom seilerne.

Vekst:  Selve arrangementet skal i seg selv bidra til vekst for klassen. Tiltak før og under arrangementet skal gjøre båten bedre kjent og mer attraktiv. Det skal også kunne bidra til lokal vekst andre steder der BB seiles.

Verdig Vinner: Vi skal selvfølgelig kåre en norgesmester. En verdig jubileumsmester

BB 11 NM 2008 Arendal dag 3 469

Vi kan lokke med flunkende ny gjestehavn, solfylte dager (iht værstatistikken), jubileumsmiddag og selvfølgelig flotte seilaser.

Final-rendering-4-1
Alle gjesteseilere vil få tilbud om privat innkvartering hos en BB-seiler i Arendal og for ytterligere å styrke vennskapet i klassen, legger vi opp til felles frokost hver dag.
Og ikke nok med det, – samtidig arrangeres Canal Street-festivalen i byen med en rekke nasjonale og internasjonale artister.  Her er det masse å oppleve både på vannet og på land!  Hold av datoene 29. – 31. juli. Vi er i full gang med planleggingen og ber deg allerede nå å holde av disse dagene. Seilasene lørdag og søndag inngår i NOV Race Week, mens fredagen blir jubileumsdagen med middag på kvelden.

En egen facebookside er rett rundt hjørnet, her vil vi holde deg orientert om mesterskapet og tiltak som vi planlegger i tilknytning til arrangementet.
Informasjon vil også ligge på Arendal Seilforenings nettsider asf.no.  Her skal du også melde deg på etter hvert.

Velkommen til jubileumsmesterskap i Arendal den 29. til 31. juli!!!

Hilsen NM-komiteen

v/Bjarne Hiis

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.