Meny ASF

Brukerveiledning nye web-sider


Arendals Seilforening la vinteren 2013/2014 om til nye nettsider. De gamle sidene var basert på Joomla 1.5 plattform. Vi har nå byttet til WordPress plattform.

Hovedformålet med omleggingen har vært å få en mer moderne web-plattform, bedre tilpasset nye medieformater. Sider som er enklere å drifte, enklere å oppgradere, enklere å legge inn nye artikler og som har bedre integrasjon med andre sosiale medier. Samtidig har det også vært viktig å ta vare på alle de «gamle» artiklene slik at foreningens nyere historie fortsatt er lett tilgjengelig på nett. Konvertering av gamle sider medfører en del tilpasningsarbeid, samtidig som det gir føringer for den nye strukturen.

Alle artiklene ble lagt over på ny plattform ved årsskiftet, da aktiviteten i foreningen var på sitt roligste. Konverteringen har medført at noen av artiklene er blitt dublert. Det jobbes det med å rydde opp i. Det jobbes også med å få på plass linker til tidligere resultater. Så sidene er ikke komplette, og vil vel kanskje heller aldri bli det. Men vi vurderer at de nye sidene likevel er klare for å tas i bruk, for kontinuerlige suppleringer, korrigeringer og forbedringer. Det ble avholdt brukerkurs for alle i arrangørkomiteen for NC3 og VM 2015 Europajolle.  Det tas sikte på å gjennomføre nytt brukerkurs i begynnelsen av mai, slik at flere i undergruppene selv kan bidra med stoff til sidene og til at nettsiden blir en enda bedre og viktige informasjonskanal i foreningen.

Brukerveiledning for publisering på web-sidene kan lastes ned her:
Skjermversjon /Utskriftsversjon (2 lysbilder pr side)

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å få tildelt publiseringsrettigheter eller dersom du har spørsmål eller innspill til sidene.
 

Hilsen web-ansvarlig ASF