Meny ASF

Lyst til å bidra?

Litt om vår virksomhet
I Maritim Mestring har vi en rekke aktiviteter som vi alt jobber med, og noen som vi enda ikke har fått startet opp. (Ønsker du å se hele vår handlingsplan for å bli kjent med våre tanker og mål, så finner du den her).

Aktiviteter vi har startet opp
Noe av det vi foreløpig driver med er seiling med skoleklasser, vedlikehold av båter vinterstid, seilkurs for damer og herrer, fast ukentlig turseiling for damer og herrer, sommerleir for barn med foresatte, og arrangementer for bedrifter (økonomiprosjekter).

Aktiviteter vi har lyst til å starte opp
Noen andre viktige prosjekter vi har lyst til å jobbe med i Maritim Mestring er seiling med ungdom, bedriftscup og sporadiske arrangementer for veldedige organisasjoner.

Bidra til seiling med Tur og Hav på onsdager?
Målet er at våre 6 Expresser skal bli brukt mest mulig til alle typer seiling, også konkurranse til de som måtte ønske det. Derav ønsker vi at båtene skal være tilgjengelig for foreningens medlemmer og andre som kunne tenke seg å delta på Tur og Hav sine faste seilaser på onsdager.


Vårt mål og motto
Målet med Maritim Mestring er å bidra til rekruttering i alle undergrupper i ASF.
Vårt motto er Seiling, vennskap og Maritim Mestring.

Bli med
Vi trenger folk til alle typer oppgaver i gruppa vår, og du er hjertelig velkommen uansett hva du måtte ønske å bidra med.

Kontakt oss?
Kunne du tenke deg til å hjelpe oss med å nå våre mål? 
Kontakt oss på maritimmestring@asf.no .