Meny ASF

Turseiling Damer

Fast dame turseiling.
Oppstart etter nybegynnerkurs, seilingen starter første tirsdag i juni . Møtes en gang i uken frem til avsluttning første tirsdag i september. Fremmøte Kittelsbukt Arendal. Alle som har lyst er velkommen til å bli med. Du må ikke være medlem i Arendals Seilforening for å prøve dette en sesong. Dersom du er helt ny og har lyst til å gå på kurs, så starter dette opp først i mai. Les om kurs her

 

Ta steget og prøv deg som rordame, vi trenger deg.
Dersom du føler deg kompetent til å være rordame ombord i en båt, så gi oss gjerne en tilbakemelding på maritimmestring@asf.no , Vi trenger flere som kan ta ansvar. For å senke terskelen med å prøve seg som ansvarlig rordame, vil vi også prøve ut å være til stede med en rib, som bemannes med en erfaren seiler, som kan gi råd og vink om noe oppleves vanskelig under seilingen, eller om noe skulle gå galt.

 

Hvor seiler vi
Seilingen vil i det alt vesentlige foregå i området Kittelsbukt, byfjorden, Trommøysund, Galtesund og området rundt Seilerhytta på Revesandsfjorden.

 

Hvor mange kan være med
For å unngå at det blir for mange om bord i båtene vil det være en maks påmelding på 30 stk. per kveld. Så ønsker du å seile, vær rask med å svare på Spond for å sikre deg en plass. Har du ikke svart på Spond og stiller på brygga, så kan du risikere at alle plasser er fulle, det må vi unngå (-:

 

Vi bruker SPOND appen
Når vi arrangerer aktiviteter i ASF, så bruker vi påmeldingsappen SPOND. 

Dersom du alt har SPOND appen og ønsker å logge på med gruppe kode, så er den: HOWAF

Har du ikke SPOND appen, så kan du laste den ned her https://group.spond.com/HOWAF

Vi har egne Spond lister for alle våre aktiviteter. du velger selv hvilke av disse listene du ønsker å være med på.

Våre faste hovedaktiviteter er:

Kontakt oss
Har du spørsmål, eller ønsker du at vi skal sende deg en invitasjon på Spond? Send oss ditt telfon nummer, e-post og navn. Spesifiser gjerne hva du ønsker invitasjon til.

Hjertelig velkommen
Med dette ønsker vi dere alle hjertelig velkomne, og håper dere får mange fine opplevelser på sjøen med Arendals Seilforening og undergruppen Maritim Mestring

Kontakt oss på:  maritimmestring@asf.no