fbpx
Meny ASF

Regatta BB11

DSCN00024

Ukentlige regattaer
Arendals Seilforening arrangerer ukentlig regatta for BB11 hele sommerhalvåret i Arendals indre havnebasseng. Sesongen er delt opp i 3 ulike cuper bestående av Vår, Sommer og Høstcup. Hver cup består av ca. 4 torsdager med tre seilaser hver kveld. Etter to seilaser tar vi gjerne en 30 min. felles pause på land med kaffe og kaker, før siste seilas avslutter kvelden. Seilsesongen strekker seg uten opphold, fra starten av Juni til midten av september.

 

Ønsker du mer generell informasjon om BB11 gruppa? Les mer her

 

NOV Race Week Arendal
NOV Race Week er en årlig regatta som arrangeres av Arendals Seilforening i samarbeid med NOV «National Oilwell Varco» i slutten av juli hvert år. Mesterskapet har tradisjonelt bestått av mange klasser som for eksempel Express, Big Boat, Soling, Melges osv. Blant disse mange spennende klassene har BB11 hatt sin naturlige plass, og vært den mest stabile klassen over en periode på 15 år. BB11 klassens deltakelse i NOV Race Week strekker seg normalt over 2 dager (lørdag og søndag) og er en viktig del av vårt regatta miljø. Normalt er den største deltakelsen til mesterskapet fra lokale båter, men vi har alltid hatt god utenbys deltakelse, og spesielt stor er deltakelsen fra andre steder når mesterskapet arrangeres som NM for BB11 klassen.

TBB_1253

Årlig NM
Klasseklubben arrangerer årlig NM i BB11. De største BB11 miljøene befinner seg for tiden i Horten, Brevik, Kragerø og Arendal. Tradisjonelt har NM arrangementet gått på rundgang blant de ovenfor nevnte steder med en deltakelse på mellom 20 og 30 båter. Fra tid til annen har deltakelsen nærmet seg 40 båter. Når NM arrangeres i Arendal bruker de fleste lokale båtene å delta. Når NM arrangeres utenbys har vi stort sett harr pluss minus 5 deltakende båter fra Arendal. Når NM arrangeres i Arendal blir det normalt arrangert som en del av NOV Race Week.

 

Klubbmesterskap BB11
BB11 gruppa i ASF arrangerer årlig klubbmesterskap som sin siste aktivitet på sjøen den gjeldene sesongen. Regattaen avvikles vanligvis andre helgen i september på Revesandsfjorden ved Seilerhytta. Blir vinden for kraftig har det hendt at vi har flyttet seilasen til byfjorden. Klubbmesterskapet for BB11 er et to dagers arrangement som starter med at vi samles på Seilerhytta lørdag formiddag med påfølgende regatta. Etter seilasene samles alle på Seilerhytta til felles middag, sosialt samvær, overnatting og felles frokost på søndag.

 

Les mer om BB11 gruppa og våre aktiviteter her (Om BB11 gruppa ASF) 

Har du spørsmål eller vil melde din interesse? Send en epost til eiviber2@outlook.com