Meny ASF

Samlet vinteropplag

Samlet vinteropplag.
Foregår hele høst og vintersesong med fast samling på onsdager fra kl. 10-14, og felles pause kl. 1200. Fremmøte Seilforeningens opplagsplass Moland Havn.

Etter en spennende sommer med seilkurs for damer og herrer samt påfølgende turseiling på mandager og tirsdager, seiling med ungdom på Idrettsleiren, regatta med Skatteetaten og besøk av Statnett på Seilerhytta, så er utesesongen over for Maritim Mestring 2022. En stor takk til alle dere som har bidratt med masse dugnad for å skape aktivitet i foreningen.


Mandag 3.10 ble alle Expressene tatt på land. Seks båter lagres på venstre Saltrød, fem innendørs i BB11 hallen og en ute.


Steinar Aspenes og Kari Eidarson har nesten alle mastene på plass.


Båtene løftes inn i hallen

Gjennom høsten og vinteren blir det samling og vedlikehold hver onsdag fra 10-14. Maritim Mestring har en liten gjeng på ca. 10 stk. som tar seg av vedlikehold og klargjøring for ny sesong. Leder for denne gjengen er Sigbjørn Vigeland.


Vedlikeholds ansvarlig Sigbjørn Vigeland og Mika Tapani Leppanen 

Alle foreningens medlemmer er hjertelig velkommen til en seilprat og kaffepause kl 12 på onsdager. Med tiden har stadig flere av forenings medlemmer flyttet sin vinterlagring til lokalene ved Vestre Saltrød, her har Seilforeningen også et flott vinterisolert klubbhus som kan brukes av alle foreningens medlemmer. Jollegruppa har lagret noe av sitt materiell her på sommeren, og på denne måten ser vi alle litt mer til hverandre.

Hjertelig velkommen til Saltrød


Vi bruker SPOND appen

Når vi arrangerer aktiviteter i ASF, så bruker vi påmeldingsappen SPOND. 

Dersom du alt har SPOND appen og ønsker å logge på med gruppe kode, så er den: HOWAF

Har du ikke SPOND appen, så kan du laste den ned her https://group.spond.com/HOWAF

Kontakt oss
Har du spørsmål, eller ønsker du at vi skal sende deg en invitasjon på Spond? Send oss ditt telfon nummer, e-post og navn. Spesifiser gjerne hva du ønsker invitasjon til.

 

Vi har egne Spond lister for alle våre aktiviteter. du velger selv hvilke av disse listene du ønsker å være med på.

Våre faste hovedaktiviteter er:Kontakt oss på:  maritimmestring@asf.no