Meny ASF

Utleie


Seilerhytta

Mange har sett den når de “tøffer” forbi. Ikke alle vet at det er mulig å leie denne perlen til private selskaper eller firma-arrangementer. Utleie av Seilerhytta bidrar til holde stedet vedlike og opprettholde den standard som forventes av et selskapslokale. Stedet egner seg ypperlig for firma-arrangementer og private  selskap for inntil 70 personer.

Seilerhytta leies ut på for- og sensommer. Undergrupper som ønsker å reservere Seilerhytta for internt arrangement, må melde inn behovet før 1. januar. Etter denne dato vil det være mulig for andre å reservere seilhytta for private arrangement.

Hold møte/konferansen på seilerhytta

Det blir en helt spesiell tone og stemning under møte og forhandlinger som foregår midt i skjærgården. Omgivelsene og sjøen påvirker møteklimaet. Det løser opp, inspirerer og gir grobunn for større toleranse og mer kreativitet. Kombinasjonen av vakker skjærgård, praktiske samarbeidsoppgaver og sjøens enkle og ukompliserte livsform, er nesten optimal når det gjelder avkobling etter et lengre møte eller konferanse. Når været tillater det kan man velge å holde møtene ute. Ta med god mat som du kan tilbedre og servere. Seilerhytta har oppdekning til 70 mennesker. Foruten om et kjøkken som har alt man trenger, finnes det to små rom og et stort rom til gruppeoppgaver, samt praktisk møteutstyr som white board, flippover og prosjektor.

Sjekk oversikten nederst på siden for å se hvilke dager som er ledig.
Kontakt: Hanne Gilbo (970 65 61 001); utleie(a)asf.no for mer informasjon og priser.

 

IMG_1229

Utleieoversikt