Meny ASF

Regattaseiling onsdager med Tur og Hav gruppa


Arendals Seilforening ønsker at Expressene skal bli mest mulig brukt for å skape aktivitet. Derfor ønsker vi i sesong 2023 å stille alle 6 Expresser til rådighe for regattaseiling med undergruppen Tur og Hav på onsdager.

Forutsetning for deltakelse på våre aktiviteter
En forutsetning for deltakelse på våre aktiviteter og bruk av båter er at du har svart på spørreskjemaet som du finner på linken nedenfor. Har du fylt ut skjemaet tidligere, trenger du ikke å fylle det ut på nytt med mindre du får en forespørsel om dette. (Skjema finner du her)

Tur og Hav Gruppa (les mer her: https://asf.no/category/batklasser/tur_hav/) i Arendals Seilforening arrangerer regattaer hver onsdag fra tidlig vår til fellesferien begynner, og starter opp igjen etter fellesferien og fortsetter ut høsten. Regattaen starter fra Seilerhytta  kl. 1800

Etter regattaen som ofte går i åpent hav i området rundt Torungene, inviteres det til grilling og sosialt samvær på Seilerhytta. Det er en forutsetning for deltakelse på onsdager at man også slutter opp om den sosiale delen på Seilerhytta etter seilasene.

Dersom du synes dette høres spennende ut kan du melde deg på med Spond appen, eller sende en mail til maritimmestring@asf.no, og vi vil prøve å få deg plassert i båt med en erfaren skipper.

Du må ikke være medlem i Seilforeningen for å prøve dette ut en sesong, men ønsker du å fortsette enda et år, så er det ønskelig med medlemskap.

 

Vi bruker SPOND appen
Når vi arrangerer aktiviteter i ASF, så bruker vi påmeldingsappen SPOND. 

Dersom du alt har SPOND appen og ønsker å logge på med gruppe kode, så er den: HOWAF

Har du ikke SPOND appen, så kan du laste den ned her https://group.spond.com/HOWAF

Vi har egne Spond lister for alle våre aktiviteter. du velger selv hvilke av disse listene du ønsker å være med på.

 

Kontakt oss
Har du spørsmål, eller ønsker du at vi skal sende deg en invitasjon på Spond? Send oss ditt telfon nummer, e-post og navn. Spesifiser gjerne hva du ønsker invitasjon til.

Kontakt oss på: maritimmestring@asf.no