Meny ASF

Lagseilas i Grimstad 4 sept

Kategori: Uncategorized av den 30. August 2005 0 Comments

Tradisjonellt BB gruppen som har deltatt. NB påmelding bør skje snarest!!!

 

 

Invitasjon til Kretsmesterskap i lagseiling

 

Grimstad 4. sept.2005

 

 

Grimstad seilforening inviterer til Kretsmesterskap i lagseiling med Grimstad joller søndag 4. september 2005. I fjor ble mesterskapet for første gang arrangert i Risør med 12 ½ m2 joller, og det ble en vellykket regatta som vi i Grimstad skal bringe videre. I år er det Grimstad joller det skal konkurreres med. Den har litt mindre seilføring (10 m2) men er ikke mindre krevende å seile av den grunn.

 

Åtte seilforeninger er inviter i år. Hver seilforening må stille med fire seilere. Det er to båter med to personer i hver båt som utgjør ett lag. Grimstad seilforening stiller Grimstad joller til disposisjon som vil bli fordelt på lagene gjennom loddtrekning. Deltakerne må selv ta med redningsvester for å delta.

 

Regattaen vil skje på Groosefjorden utenfor Grimstad seilforening. Det vil bli lagt ut bøyer som danner en bane og det vil bli seilt mellom 3 – 6 omganger avhengig av vær og vind. Fremmøte på seilforeningen kl. 11.00. Se vedlagt kart. Detaljer om regattabanen og poengsystemet vil bli gitt på rormannsmøte før start.

 

For påmelding , gå inn på http://grimstad.seilforening.no , eller ring Sigurd Fornæss på 41 44 84 61. Frist for påmelding er onsdag 31. august.

 

Startkontingenten er 600 kroner per seilforening og innbetales til

 

konto: 730763 23 973 før den 4. september. Merk innbetalingen med KM-05 og navnet på Seilforeningen. Kvittering på innbetalt startkontingent må medbringes og fremvises ved innsjekk kl. 11.00.

 

Etter regattaen blir det premieutdeling og enkel servering. Serveringen er inkludert i kontingenten.

 

Vi håper at alle klarer å stille lag og vi kan gjenta suksessen fra i fjor. Har dere spørsmål så ta kontakt med regattaansvarlig Sigurd på tlf. 41 44 84 61 eller Lars Ingeberg på 90 98 64 55.

 

 

Skriv en kommentar