fbpx
Meny ASF

Sørlandsmesterskap Joller

Kategori: Sørlandscup av den 11. September 2006 0 Comments

Sørlandsmesterskapet for joller ble i helgen avviklet i Kristiansand.  Arendals Seilforening stilte med 10 seilere. Det var flotte forhold med lette vinder, men mye vindskift og en del strøm gjorde at det var krevende for seilerne.

I Optimist rekrutt stilte Marie Funderud Melby og Ole Weierholt. Begge viste flotte takter både på startlinja og på banen. Optimist Yngste klasse ble vunnet suverent av Nicolai Christiansen, etterfulgt av Martine Steller Mortensen på en flott sølvplass. Martine Kjøge ble nr 5 og Peder Weierholt nr 8, etter meget bra enkeltresultater med en første og annen plass i hver sin regatta. I Optimist Eldste var det nok en gang Kristian Funderud Melby som stakk av med gullmedaljen. Karine Holden Feragen var på plass med sin Zoom8 og som alltid viste Karine god seiling med innsats på topp. Jon Aksel Mortensen har tatt steget opp i Europajolleklassen og viste til tider gode takter. Nytt i årets sørlandsmesterskap var deltakelse av 5 29’ere. Halvard stilte søndagen som stand-in rormann i en Kristiansandsbåt. Halvard begynner å få taket på denne krevende og spektakulære båten, og det blir spennende å se hva han og makker Kristian F. Melby kan få til fremover i egen båt.

Nok en flott seilerhelg er over med mye sol og hyggelig sosialt samvær. Seilasene i helgen samlet over 40 båter, noe som er rekord i SørlandsCup sammenheng . Det viser at seiling på Sørlandet er bokstavelig talt i medvind, og vi ønsker at enda flere skal bli med å oppleve disse seilarrangementene

Skriv en kommentar