Meny ASF

Høstcupen Soling er over

Kategori: Soling av den 3. October 2006 0 Comments

Fredag ettermiddag var det duket for det endelige oppgjøret i Soling gruppa sin høstcup. Hele 12 båter var klare for ettermiddagens seilaser, men uten regattakomite måtte en båt stå over og arrangere. Tusen takk igjen Team Skyggen, et utrolig bra bidrag. Det har vært en lang sesong med mange seilaser, mye spenning og mange nye ansikter. Det var ikke før etter den 13 seilasen i høst cuppen at det ble avgjort. I siste regattaen stod det mellom lagene i NOR 140 med Eilert, Eivind og Bjørn i båten og NOR 142 med Lars,Frode og Tor om bord. Det ble avgjort på siste lensen.. Sjekk resultatene her…. NOR 142 trakk det lengste strået, gratulerer! Neste sesong kan bli enda jevnere!

AKAS Sailing Team, Tor, Georgios, Frode, Alf og Lars var ikke tilstede.

 

 

Skriv en kommentar