Meny ASF

Det gror bra på juniorsiden i Arendals Seilforening.

Kategori: Brett av den 8. March 2008 0 Comments
2008_karine_og_julie_2Hele fem juniorseilere sesongdebuterer i internasjonale regattaer i påsken.
Mens Petter Mørland Pedersen fremdeles er i Miami og forbereder seg til VM og siste sjanse for OL-kvalifisering og Vegard Johan T Eimind prioriterer et “jafs” i studiene reiser fem av våre juniorseilere til Sør- og Mellom-Europa for å delta på treningsleir og store internasjonale regattaer.
Optimistseilerne Martine Steller Mortensen(13) og Nicolay Christensen(13) reiser begge til Nederland for å delta på treningssamling og den kjente Easter Regatta i Braassemermeer i perioden 21. – 24. mars. Dette er en stor internasjonal Optimistregatta hvor mange av ASF’s Optimistseilere har sesongstartet opp gjennom årene.
Jon Aksel Mortensen(15) som seiler sitt andre år i Europajollen sesongstarter sammen med 8 andre norske seilere på Gardasjøen i Torbole Europe Meeting med etterfølgende treningssamling sammen med de beste danske Europajolleseilerne.
Karine Holden Feragen(15), som sammen med makker Julie Granlund fra Kragerø allerede i februar reiste til Mallorca for å trene sammen med fire andre norske 29ere-båter skal tilbringe to uker på Mallorca og Cavaliere i Sør-Frankrike for å trene og delta i den første av sesongens seks Europacuper.
Halvard Holden Feragen(16) reiste nå ned på sin tredje tur til Mallorca denne sesongen. Sammen med fire andre RS:X(brett)-seilere skal han delta i den store internasjonale WC- regattaen Trofeo S.A. R Princesa Sofia-MAPFRE. Dette er en prestisjetung internasjonal regatta som samler noen av verdens beste seilere innen sine klasser.
I tillegg til disse seilerne som både reiser utenlands for å konkurrere og trene har brettseileren Jens Monn Hopstock(14) reist ned til Mallorca for å delta på treningsleiren sammen med de andre norske RS:X-seilerne.

Skriv en kommentar