Meny ASF

Endelig i gang igjen! (V1 og V2)

Kategori: Soling av den 29. April 2008 0 Comments
soling_2008-04-30_01.jpg5 solinger hadde fått båten klar til årets første regatta – eller rettere sagt nesten klar!  NOR 146 lå fortsatt til kai ved Seilerhytta og rigget da den første starten gikk.  De snek seg med litt etter hvert. Ved den andre starten var alle med. 

Cloud Nine startet der de slapp i fjord – i tet.  Med 2 strake seiere ga de klar beskjed om at de skal bli vanskelige å slå også i år.  Så alle som vil ta opp kampen må skjerpe seg.  Også Kick off (NOR 140) fikk en god start på sesongen med sine 2 andreplasser.

Første onsdagsseilas var av den litt sure sorten.  Lett regn som økte på ut over kvelden.   Det blåste friskt, men det liker vi jo! 6-7 m/s, med opptill 10 m/s i kastene.  

NOR 126 hadde arangøransvaret i sesongåpningen.  Samtidig greide de å stille med deltakende båt. Det var imponerende så tidlig i sesonen. Ja, for det var tidlig i sesonen, og alt var ikke kommet helt på plass i startbua.  Det manlet både litt flagg og utstyr.  NOR 126 greide likevel å få arrangert iht. skjema. Så vel blåst!

Neste onsdag er det seiling på faste merker.  Vi regner med at flere har fått båten på vannet til da.  Onsdag 7. mai er også sesonstart for Tur & Hav.  Så da blir det mer aktivitet rundt og på Brattholmen.  Vi sees! 

soling_2008-04-30_02.jpg

Skriv en kommentar