Meny ASF

SVEIN RASMUSSEN OG STARBOARD SPONSER ASF

Kategori: Brett av den 13. november 2008 0 Comments
Svein Rasmussen er grunder og eier av Starboard. Han er medlem av Arendals Seilforening og er den mest merriterte seiler i foreningen. Svein har flere NM, Nom, EM og VM titler.
Svein er den brettseileren i Norge som har hevdet seg best noensinne og er en av de norske seilerne som har prestert best gjennom årene. I 1984 konkurrerte han i OL der han var en av favorittene. Svein ble også vinner av VM for profesjonelle brettseilere på begynnelsen av 90-tallet, da han vant alle disipliner.
Svein har de senere årene fulgt med på utviklingen av brettseilingen i hjemlandet og ikke minst i «moderklubben» ASF. For å få i gang brettseiling i Norge på begynnelsen av 2000 tallet forærte Svein nybegynnerpakker til ulike miljøer i landet. Arendals Seilforening var en av klubbene som mottok komplette nybegynnerbrett. Siden den gang har aktiviteten på brett økt i klubben. Svein og Starboard ønsket i 2007 å hjelp foreningen videre. Det ble drfor laget en avtale vedrørende nytt Racing utstyr. Sommeren 2008 mottok ASF 6 komplette Phantom Race fra Starboard med Racingrigger. I tillegg ble nybegynnerrigger samt annet utstyr komplementert. Starboard og Svein Rasmussen har sponset alt utstyret – med en samlet verdi på langt over 150.000,- kr. Dette er utstyr ASF kommer til å ha mye glede av i årene fremover. Allerede i 2008 er brettene benyttet i regatta og til trening. Dette er inspirerende for seilerne.

Vi takker Svein og Starboard for samarbeidet og ser frem til en spennende 2009 sesong.

Brettgruppa ASF

Skriv en kommentar