Meny ASF

Vellykket RS:X samling

Kategori: Brett av den 19. oktober 2009 0 Comments

Høstens 2. helgesamling i regi av NBK for RS:X seilerne ble avholdt 17. – 18. oktober. Arendal seilforening hadde stilt seilerhytta til disposisjon for samlingen og 5 seilere fra Arendal i vest til Bærum i øst fikk en praktfull oktoberhelg på Sørlandet med sol fra skyfri himmel og fine forhold både lørdag og søndag.

 

Lørdagen begynte med frisk nordavind. Første økten ble brukt til baneseiling, mens andre økten ble svært krevende med seiling på havet i avtagende vind og store bølger som kom inn på skrå av vinden. Søndag var vinden dreid på vest og økte utover dagen. Første økt ble brukt til seiling på slalom bane i området mellom Mærdø og Lille Torungen. På andre økten dro seilerne på langtur vestover og kom nesten til Fevik før kursen ble satt hjemover i praktfull kveldsol og fine planeforhold.

 

Neste samling er planlagt til helgen 31. oktober – 1. november.Følg med på www.nbk.no Skriv en kommentar