Meny ASF

Nytt styre i Arendals Seilforening valgt

Kategori: Administrasjon av den 18. March 2010 0 Comments

Nytt styre i Arendals Seilforening ble valgt under Ekstraordinær Generalforsamling 17.mars.  Et nytt styre ble enstemmig valgt. Ny formann John Arnold Hopstock stiller med lang erfaring som medlem, tidligere formann, og engasjert i Arendals Seilforening gjennom mange år.

I et nytt sammensatt nytt styre er alle undergruppene representert. Det nye styret i Arendals Seilforening består av foruten formann John Arnold Hopstock, styremedlem/kasserer Randi Bergstad(jolle), styremedlem Øyvind Fremmerlid (BB11), styremedlem Jarle Stokke Olsen (tur/hav/soling), Espen Thuesen (tur/hav), Vara styremedlem Benedicte G. Ludvigsen samt varastyremedlem Morten Andersen (brett).

Som avgått formann ønsker jeg å takke alle for styre og foreningsarbeid som har vært gjennomført i året som har vært. Det står stor respekt av innsats, kompetanse samt dugnadsvilje i vår flotte forening.

Det avgåtte styret takker for seg og ønsker det nye styret lykke til.

Med hilsen
Jan Løschbrandt

Skriv en kommentar