Meny ASF

Meget bra seiling i Junior Nordisk i Helsinki

Kategori: Internasjonalt av den 23. July 2010 0 Comments
Etter første dag i JNoM i Finland har de norske E-jolleseilerne prestert meget bra. Peder Unger Weierholt leder an blant de norske på en 8.plass. Johan Gustavsen på 13., Hartvig Kristiansen på 14. og Martin Vevstad på 20. plass. Våre unge rekruttseilere biter med andre ord meget bra i fra seg. Været i Helsinki er veldig varmt (30 grader) men med fine jevne forhold og bra arrangement på banen.

Det har vært enkeltprestasjoner i det norske teamet helt oppe på 3.plass i et felt som er preget av eliteseilere både fra Sverige og Danmark.

Været i Helsinki har vært meget varmt og med fine, jevne forhold både under trening som startet mandag, og på første regattadag. Arrangementet er vel organisert og profesjonelt lagt opp, spesielt på det sportslige. Her er temperaturer opp mot 30 varmegrader hver eneste ettermiddag, og det er varmt også på sjøen. Helsinki viser seg å være en hyggelig, innholdsrik og pen by, med et variert kultur- og restauranttilbud. Det er en hyggelig by å være i og den er en flott ramme om mesterskapet.

ejolle_2010_jnom

De norske Optimist og E-jollelagene var på tirsdag invitert til mottagelse på Den norske Ambassaden, hvor vi ble mottatt av et meget hyggelig ambassadør-par med stab. Ambassaden var i utgangspunktet ikke klar over at  den norske kontingenten i Finland med ett doblet seg en uke i juli ifm arrangementet. De var svært interessert i å følge opp nærmere. På ambassaden stilte 40 Optimistseilere med foreldre samt 7 ditto E-jolleseilere. Det ble en meget hyggelig start på mesterskapet for de som var til stede.

I dag forventes en noe mer utfordrende dag på banen, men sterkere vind og et forventet vindskift på 360 grader i løpet av de neste 24 timene som nok vil påvirke forholdene på banen.

Vi ønsker seilerne lykke til videre!

Skriv en kommentar