Meny ASF

Banerapport fra NOR 66 – 2. kryss

Kategori: APL Race Week 2010 - X41 WC av den 4. August 2010 0 Comments

Endelig er vi i gang! Dette har vi gledet oss til lenge, og forventningene og spenningen var stor før første start i dag. Det var fantastisk gøy å være 15 båter på startstreken, selv om linja nok føltes litt tight. Her må man virkelig kjempe for å komme godt ut!

Også veldig gøy å se at feltet er så jevnt og tett. Det gjør det mere spennende når man lett kan tjene (og tape…) båter! Vår prestasjon første dag var vel litt under det vi hadde forventet.. Ikke helt med i starten, og hadde et par litt uheldige episoder, som hekting av fiskebøyer osv… Men vi føler det ikke skal så mye til før vi er oppe og leker med de store, så vi gleder oss veldig til ny start i morgen! Dette er vannvittig gøy!

Seilerhilsen fra NOR 66

Skriv en kommentar