fbpx
Meny ASF

Flotte resultater av ASF sine jolleseilere i Grimstad

Kategori: Sørlandscup av den 7. September 2010 0 Comments

2010_KC_Grimstad_aug_intro

Blide jolleseilere etter gode resultater i kombinert Sørlandscup, Kretscup og Kretsmesterskap i Grimstad. Martine, Marie og Rikke vant hver sin klasse, men også Sindre, Erlend, Laila og Sindre gjorde det bra i seilasene.

Lørdag 28. august arrangerte Grimstad Seilforening kombinert Sørlandscup, Kretscup og Kretsmesterskap. Arrangementet på Groosefjorden ble gjennomført under varierende vindforhold i et strålende sensommervær. Det er alltid hyggelig å komme til Grimstad og deres sjarmerende anlegg.

Arrangøren hadde en ambisjon om å kjøre 6 regattaer og det var noen som var skuffet da seilerne ble sendt i land allerede etter 3 seilaser når det enda var 1 time igjen til annonsert siste start. Arrangøren hadde imidlertid nok seilaser til å få godkjent arrangementet. Spesielt hyggelig var det at både Risør Seilforening, Søgne Seilforening og også Farsund Seilforening stilte med mange seilere. Arendal var godt representert med 7 seilere fordelt på Optimist A, Optimist B og Europajolle og hevdet seg også bra på resultatlisten. Vi fikk Kretsmestere i Optimist B ved Rikke Steller Mortensen, Optimist A ved Marie Funderud Melby og Europajolle ved Martine Steller Mortensen. Simen Duus Carlsen ble nr 2 i Optimist A og Erlend Rustekaas ble nr 2 i Optimist B i sin debut på regattabane utenfor egen forening. Videre i Optimist B ble Laila Vevstad nr 6 og Sindre Gustavsen nr 8.

Vi gratulerer alle seilerne med flotte resultater.

For mer informasjon og samlet resultatliste – sjekk http://grimstad.seilforening.no/?artID=51&navB=1

 

 

Skriv en kommentar