Meny ASF

Velkommen til APL Race Week Arendal 2011

Kategori: APL Race Week 2011 av den 26. February 2011 0 Comments

APL_start_THArendals Seilforening vil i dagene 28. – 31. juli 2011 ønske seilere, sponsorer, tilskuere og supportere velkommen til det 15. APL Race Week Arendal, arrangementet som har sitt hjerte i Arendal sentrum med regattakontor på Tyholmen hotell og regattahavn sentralt plassert i gjestehavna på Rådhusbrygga. Seilasene vil foregå både på Byfjorden og ute på havet hvor seilområdene byr på gode og stabile vindforhold.

 

I løpet av de 14 tidligere årene har Arendals Seilforening, med APL som sponsor i ryggen, arrangert både NC, NM, NoM, EM og VM i forskjellige klasser. I år har vi gleden av å invitere til NM for BB11NM for Soling hvor regattaen i tillegg inngår i “Scandinavian Gold Cup” sammen med de nasjonale mesterskapene i Danmark og Sverige, samt NC for brettklassene Formula og RS:X i tillegg til vår tradisjonsrike Torungen Cup hvor det seiles i flere klasser. For å stimulere ungdom mellom 15 – 23 år og damer til å stille i egne “ungdoms- eller damebåter” vil det være premiering til beste rene ungdoms- og damebåt i alle klasser. 

Nytt i år er samarbeidet vi har inngått med arrangørene av Sørlandets svar på Færderseilasen; Flødeseilasenn noe som gjør at vi i tillegg til de tradisjonelle LYSklassene også vil ha egne klasser for Tur- og familieseilere og for første gang på flere år vil det bli kåret Sørlandsmestere i LYS. Dette gjør at vi håper flere Sørlandsseilere, tilreisende men også feriegjester ønsker å delta i årets APL Race Week Arendal og sommerens seilfest i Arendal sentrum. 

Arrangementet vil tradisjonen tro ha base i Arendal sentrum, med båtene liggende fortøyd i Arendals flotte gjestehavn. Her vil seilere, sponsorer, funksjonærer og supportere samles til “aftersail”, mat og sosial hygge.

NC for brettklassene Formula og RS:X vil ha landbase på Hove der det er kort avstand til baneområdet utenfor Tromøya.

Jazz og blues festivalen, Canal Street, som også arrangeres for 15. gang i år, arrangeres i samme periode. Med arenaer både inne og ute blir det masse liv i dagen 27. – 30. juli. At Canal Street og APL Race Week Arendal arrangeres samtidig har hatt positiv innvirkning og blir satt pris på både av seilere og tilskuere.
Kunngjøringene vil være klare og påmeldingen åpner medio mars.

For mere informasjon, følg med på www.asf.no

 

 

 

Skriv en kommentar