Meny ASF

Bli med på juniorcam for brett og RS Feva!

Kategori: Brett, Jolle & Brett, Kurs av den 9. May 2011

rs_feva.66jpg1Arendals Seilforening arrangerer juniorcamp for brett og RS Feva i samarbeid med Klasseklubbene.

Barn og ungdom mellom 11 til 16 år ønskes velkommen til juniorcamp på Hove i Arendal 8-10 juli. Campen er for brettseilere og for RS Feva jolleseilere. Som utgangspunkt skal alle deltakere ha eget utstyr, men det vil være muligheter for både å kunne prøve og låne utstyr for deg som ikke har eget.

Basen for arrangementet er Hove Camping på Tromøya. Her er det muligheter for rimelig overnatting på hytter og i eget telt. Og Hove byr på fantastiske muligheter for seiling i alle forhold med sandstrender og gode fasiliteter også til å seile innaskjærs.

Påmelding finner du her: Påmelding

Innbydelse finner du: her

Info omkring leiren og overnatting finner du her

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.