Meny ASF

Seilkurs Jolle og Brett sommeren 2011

Kategori: Brett, Jolle & Brett, Kurs av den 21. June 2011

DSC_0018Gjennom hele juli arrangerer Arendals Seilforening kurs for nybegynnere i seilbrett og jolleseiling på Seilerhytta i Arendal. Kurset er et 10-timers kurs delt over to dager, fra kl. 10.00 til 15.00. Vi holder kurset på Seilerhytta mellom Sandvika og Mærdø, hvor alt ligger godt til rette for læring av brett- og jolleseiling. Kurset er for alle som har lyst. Du trenger ikke å være medlem i Arendals Seilforening for å delta.

 I løpet av kurset vil man lære å seile opp og ned av vinden, samt å slå (snu opp mot vinden) og jibbe (snu ned av vinden). Etter kurset er målet at deltagerne kan klare å seile dit man vil og kue komme tilbake fra der man startet. Kursene i jolleseiling foregår med A-joller og optimistjoller. Det er enkle joller som er ideelle å lære og seile i for unge nybegynnere. Jollene passer best for barn og unge i alderen 9-16 år. På seilbrett anbefaler vi en nedre aldersgrense på fylte 9 år og ingen øvre aldersgrense.

 

Deltakerne som trenger transport ut til seilerhytta henter vi i gjestehavna hver morgen og kjører de inn på ettermiddagen. Deltakerne må ha med seg mat og drikke, flytevest, tørt skift for her blir det nok litt bading, våtdrakt om mulig, regntøy og masser av humør!!

Området for kurset er avskjermet og egner seg veldig godt til nybegynneropplæring seilere. Minimum 6 deltakere pr kurs.

Hovedinstruktører er trenere fra Arendals Seilforening. De har mange års erfaring med seiling i inn og utland og begge har vært helt i norgestoppen i seiling på brett eller i jolle. I tillegg har de mange års erfaring som trenere.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved for få deltakere, eller å flytte deltakere til andre kurs.

Martine_KKurs i brettseiling:                  Kurs i jolleseiling

4. og 5. juli                           6. og 7. juli

11. og 12. juli                      13. og 14. juli

18. og 19. juli                      20. og 21. juli

25. og 26. juli                      27. og 28. juli

Det kan også bli satt opp kurs første uken av august.

Transport: Fra Gjestehavn – Hjørnet nærmest Tyholmen hotell kl 09.45, Retur; i gjestehavn kl 15.10.

Påmelding til: mailadresse – lillenina(krøllalfa)hotmail.com . Påmelding via telefon er også mulig: telefonnummer 90914293 – bekreft gjerne med en tekstmelding. PS. Om påmelding skjer 5 dager før kursstart eller senere vær grei å benytte tlf.

Pris for kurset – inkluderer leie av brett eller jolle. Betales v/fremmøte.

Vi trenger informasjon om;

Navn:

Telefon/telefon foresatte:

Mail/mail foresatte:

Kurs Jolle/brett:

Avmelding senere enn 5 dager før kursstart eller manglende fremmøte fører til at kursavgiften blir fakturert den påmeldte.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.