Meny ASF

NC3 – Overnatting

Kategori: 2014 NC3 av den 23. February 2014

Det finnes flere overnattingsmuligheter i nærområdet. ASF har ikke avholdt rom eller hytter, så det kan derfor være lurt å være tidlig ute for å sikre seg ønsket overnatting.

Aktuelle overnattingsmuligheter i nærområdet er:

  • Hove Leirsenter disponerer 23 bygg med til sammen 462 sengeplasser.  Internatbyggene har familierom som tilbys fra kr 130,- til kr 180,- per person per døgn ved fullt belegg i huset.
  • Hove camping har 22 hytter for utleie med 3, 5 og en med 7 senger.  Hyttene ligger på Hoveodden, i gangavstand til regattakontoret og strandsonen til planlagt baneområde.
  • Arendal Herregaard ligger i gangavstand og kan tilby leie av hytter/leiligheter  for  inntil 5 personer, overnatting i dobbeltværelser eller Jr. Suite med halv- eller helpensjon.

Ønsker en å bo inne i Arendal sentrum kan følgende hoteller være aktuelle:

Thon Hotel Arendal tilbyr enkeltrom for kr 700,- og dobbeltrom for kr 900,-. Hotellet kan også tilby trippelrom på forespørsel. Prisene gjelder pr rom pr natt inklusiv hotellets store frokostbuffet og forutsetter at kode “290514AREN” oppgis ved bestilling.

Se også www.arendal.com (Arendal Turistkontor) for andre overnattingsmuligheter og for mer informasjon om Arendal og Sørlandet.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.