fbpx
Meny ASF

NOR 196 – Reisebrev fra Mallorca

Kategori: Martine av den 27. March 2014

Nacra_3

Nå er vi endelig fremme på Mallorca, vårt første stopp på reisen rundt i Europa. Vi er kjempeklare for flere dagers trening før verdenscupen braker løs 31. mars. Vi gleder oss veldig til å delta på vår første regatta i Nacra 17 for å lære masse og komme inn i miljøet. Det blir også veldig spennende å se hvordan vi ligger an i forhold til resten av feltet, selv om vi ikke har noen høye forventninger.

Vi kommer til å bruke regattaen for å finne våre svakheter og styrker, så vi kan jobbe videre med dette og bli så klare som mulig før årets store mål som er VM i Santander (september). Der vil halvparten av plassene til OL bli delt ut, altså 10 av 20 plasser. Utrolig kult at det er så mye som 72 deltakende båter i Nacra 17 fra hele 26 nasjoner.

Vi har allerede hatt noen kjempegode treningsøkter under fine forhold her på Mallorca. Vi trives svært godt blant grønt hav og hvite sandstrender… I natt har det blåst 20 m/s, så det var nok verdt å bruke noen timer i går på å finne noe tungt vi kunne grave ned i sanden for å feste båten!

I vinter har vi seilt og trent masse for å ha de beste forutsetningene for å kunne prestere når det gjelder. Vi har hatt stort fokus på både boathandling og fysisk styrke, i tillegg til at vi har trent med andre spanske seilere. Nå kan vi nesten ikke vente til å få testet ut alt vi har trent på når første startskuddet går.

Etter verdenscupen på Mallorca drar vi direkte videre til Hyeres for trening og vår andre verdenscup.

Vår satsing kan forøvrig også følges på nacra17.no.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.