Meny ASF

Treningen for brett starter opp igjen torsdag 8. mai kl 17:30

Kategori: Brett, Jolle & Brett av den 28. April 2014

Treningen er åpen for alle brettseilere, og det spiller ingen rolle om du begynte i fjor eller har seilt i mange år. Det er Fredrik Kjøge som skal være trener for gruppa, og foreløpig så vil vi holde til på seilerhytta på Brattholmen. Etter hvert så kan det hende at treningene blir flyttet til Hove, men det vil vi komme tilbake til. Treningene kommer til holde på hver torsdag helt frem til sommerferien.

brett

 Vi arbeider for tiden med å få litt liv i brettgruppa igjen, og håper derfor at så mange som mulig har lyst til å ta turen ut for å seile litt.

Det er fortsatt ganske kaldt i vannet, så våtdrakt er en selvfølgelighet.

Det vil bli arrangert skyss fra Gjestebrygga kl 17:20. Juniorgruppa i Arendals seilforening har også en egen facebookgruppe som heter «Juniorgruppa i Arendals seilforening» der vi legger ut informasjon om skyss og andre praktiske ting. Her kan man også stille spørsmål vis det er noe man lurer på.  https://www.facebook.com/groups/137409393057096/

Nybegynnerkursene for brett starter opp igjen til sommeren når det er litt varmere i vannet.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.