Meny ASF

Sommerseilskole 5-7. august 2014

Kategori: Brett, Jolle & Brett av den 18. July 2014

sommerseilskole

Tirsdag 5. – torsdag 7. august har vi gleden av å arrangere seilskole igjen ute på Brattholmen. Seilskolen er et tilbud vi har for at seilerne skal komme i gang igjen etter en lang sommerferie. Seilskolen er også åpen for seilere fra andre foreninger. Seilskolen er også en fin mulighet til å bli kjent med andre seilere på tvers av andre grupper, og det blir mange timer med lek og moro på vannet hver dag.

Vi har tenkt å ha en gruppe for brettseilere, en for viderekommende og en for de som seiler norgescup (regatta). Vi er nødt til å ha 5 påmeldte på hver gruppe for å få dette til å gå i balanse. Vi kommer til å tilpasse opplegget slik at de som tok nybegynnerkurs i vår/ sommer kan være med på viderekommende. For helt ferske nybegynnere så starter det et eget kurs rett etter skolestart.

Trenere på sommerseilskolen er Fredrik Kjøge (brett), Rikke Steller Mortensen (viderekommende optimist), og Kristian Funderud Melby (norgescup/ regatta).

Oppmøte på seilerhytta hver dag kl 10.00, avslutning kl 15.30. Vi vil arrangere transport for de som trenger det fra Gjestehavna kl 09.45 med retur kl 15.45.

Husk å ta med drikkeflaske, lunsj, badetøy, vest, tørt skift og seiltøy.

Vi kommer til å tenne grillen hver dag kl 18:00 hvis det er noen som har lyst til å være igjen for å bade og grille. For tilreisende kan vi være behjelpelige med å finne overnattingsplass.

Vi trenger hjelp av noen foreldre hver dag. Har du anledning til å stille som følgebåt en eller flere dager er det fint. Gi beskjed ved påmelding.

Deltakeravgift kr 800, betales ved fremmøte.

Påmelding gjøres her ved å fylle ut dette skjemaet.

 https://docs.google.com/forms/d/1ilvb0clnKf8X_g_Jwrov1MlfmGqTWrm95_wSPGDWCQA/viewform?usp=send_form

Ta kontakt med Johan Nyland på tlf: 41444049 eller johan.nyland (a) live.no hvis du har spørsmål eller problemer med påmeldingen.

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.