Meny ASF

Aust- Agder seilkrets arranger blåtur tirsdag 18/11- kl 1630.

Kategori: Brett, Jolle & Brett av den 3. November 2014

aquapizza

Aust Agder Seilkrets ønsker å arrangere en blåtur for våre yngste seilere i kretsen. Med det mener vi alle som har seilt i år og til de som har seilt noen sesonger og har tenkt å forsette neste år i brett, optimist eller Rs Feva. Invitasjonen gjelder altså ikke våre E-jolle seilere eller 29ere eller laser.

Vi møter opp på Peppes pizza Arendal kl 1630 og spiser litt mat. Så reiser vi til Aquarama i Kristiansand etterpå. Om noen seilere synes det blir for langt å reise til Arendal først kan de møtes direkte på Aqvarama kl 1900. Aquarama stenger kl 2100 så vi regner med å være ferdig da. Det blir ordnet med felles transport til Arendal, Harebakken,så ordner vi så praktisk vi kan å få alle barna hjem etterpå. Vi er jo god på dugnad.

SEILKRETSEN DEKKER HELE TUREN…

Ta med badetøy.

Påmelding til Camilla Unger Weierholt innen 16 november, 47900527 helst på mail. h-ung-we@online.no

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.