Meny ASF

NM BB11 2014

Arendals Seilforening har gleden av å invitere til NOV Race Week 2014. Arrangementet arrangeres helgen 25. – 27. juli og inneholder i år klassene NOR/LYS og NM i BB11. NOR/LYS klassen som er åpen for alle typer tur- og havseilere, vil seile sine seilaser på byfjorden og i havområdene utenfor Arendal. Soling og andre mindre kjølbåter vil også seile i denne klassen under årets arrangement.

BB11 klassen er stadig den største og mest aktive kjølbåtklassen i foreningen. Disse flotte trebåtene skal i år kjempe om norgesmestertittelen ute på byfjorden.

Basen for årets arrangement vil være i gjestehavna, hvor vi også vil ha regattakontor og sosialt samvær etter seilasene.

Samtidig med NOV Race Week Arendal arrangeres musikkfestivalen Canal Street i dagene 23. – 26. jul, se festivalens eget program: canalstreet.no

Med gode seilforhold og mulighet for sosialt samvær og flotte musikkopplevelser for både store og små, håper vi mange tar med familien og legger sommerens “ferietur” innom Arendal.

Vi vil gjerne rette en stor takk til vår hovedsponsor og samarbeidspartner gjennom mange år, National Oilwell Varco (NOV), som gir oss mulighet til å arrangere Race Week og andre aktiviteter. En stor takk også til Arendal Havn for godt samarbeid og for bruk av gjestehavna.

Lykke til med seilasene!

Jan Krøger
Leder NOV Race Week