Invitasjon Vinterfest og Kurs BB11 gruppa
Kjære BB11 seilere
Velkommen til Kurs & Vinterfest lørdag 31.01.2015
Vi inviterer herved alle seilerne til kurs og fest, og ønsker partnere hjertelig velkommen til middagen.
BB11 gruppa i ASF har alltid holdt en høy sosial profil. Vi legger stor vekt på at våre fester og arrangementer skal være litt ekstra. Derfor arrangerer vi kurs, lunsj og 3 retters middag på en og samme dag. NB. Dersom noen av våre seilere eller gjester har allergi eller er vegetarianere er det fint om dere gir beskjed slik at vi kan tilpasse mat til alle.
Kurs og foredrag

Aslak Heim Pedersen blir vår kurs og foredragsholder denne helgen, og vil dele følgende temaer med oss.
Før lunsj: Regler du bør, og regler du må kunne!
Etter Lunsj: Er seiling idrett eller kultur?
Aslak jobber til daglig som lærer og har en lang karriere bak seg i Arendals Seilforening. Aslaks liste over verv og engasjementer er nærmest utømmelig i hans utrøttelige arbeid for idretten. Vi nevner: leder ASF, nestleder Aust Agder Seilkrets, leder Aust Agder Idrettskrets, styremedlem Norges Idrettsforbund, medlem i Norges Olympiske komite, forbundsdommer Norges Seilforbund osv. Og ikke minst seilpappa til to av Norges definitivt beste seilere, OL seiler Petter, og Mesternes Mester Bjørn Mørland Pedersen.
Her fra kurs og vinterfest 2014 med Trygve Bernhardsen som kursholder
Praktiske opplysninger
- Arrangements dato og sted
- Lørdag 01.2015
- Sted Sandvigen fort
- Program
- Kurs del 1 1200 – 1345
- Felles lunsj 1345 – 1415
- Kurs del 2 1415 – 1600
- Pause i program fra 1600 – 1900
- Fremmøte til kveldens middag 1900
- Velkomstdrink 1900 – 1930
- Middag (3 retters) 1930 – 2200
- Kaffe, kake og lysbilder ca. 2200 – 2300
- Kostnader
- Kurs Gratis
- Lunsj 50,-
- Middag 250,-
- Påmelding / betaling
- Påmeldingsfrist 01.2015
- Påmelding eiviber2@outlook.com
- Betaling kontant ved fremmøte eller nettbank
- Andre opplysninger
- Antrekk middag Pent, ikke overpyntet
MENY VINTERFEST 2015
Lunsj (kurs)
Club Sandwich
Forrett
Reke cocktail med salat, asparges, pepperrot, marinerte tomater, toast og chilidressing.
Hovedrett
Helstekt indrefilet av okse med peppersaus og bearnaisesaus, grønnsaker og fløtegratinerte poteter.
Dessert
Banansplitt med alt som hører til.
Med dette er det hyggelig å kunne ønske velkommen til ett spennende arrangement.
Vennlig hilsen
BB11 Gruppa