Meny ASF

Invitasjon til Sørlandscup 2 i Søgne

Kategori: Sørlandscup av den 2. June 2015

Søgne Seilforening inviterer til Sørlandscup lørdag 6. og søndag 7. juni 2015.  Påmelding og registrering fra kl 10.30 på lørdag. Start kl 12.  Det seiles i de klasser som har registrerte båter. Ny regattaseilere oppfordres til å bli med. Her vil det i tillegg til Optimist A, som er rettet mot de mer erfarne regattaseilerne, være mulig å delta i Optimist B klassen (med rangering)  eller optimist C som er uten rangering og rettet mot de minste og helt ferske regattaseilere.

Invitasjonen finner dere her.

For de som ikke har egen jolle vil det være mulig å ta med optimistjolle fra ASF eller kanskje en kan få låne jolle i Søgne. Ta i  så fall kontakt med Johan.Nyland(a)live.no / 414 44 049.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.