Meny ASF

Vellykket sesongåpning i BB11-gruppa

Kategori: BB11 av den 18. June 2015

fokkeLørdag den 30.05 hadde BB11 seilerne sin tradisjonelle sesongåpning. Sesongåpningen er for mange BB11 seilere det aller gjeveste med hele seilsesongen, da det på mange måter markerer at årstiden for seiling er i gang igjen. I år var det også et veldig godt fremmøte, og det var til sammen 13 båter som møtte opp på brygga for å seile ut til seilerhytta i samlet tropp.

Til tross for at gradestokken bare så vidt hadde bikket 10 grader, så var det bare blide fjes på fjorden som strålte i kapp med med lukta av linolje og nylakket mahogny. I starten så blåste vinden litt fra alle kanter, men etter hvert så stabiliserte vinden seg på 5-6 sekundmeter. Med andre ord meget gunstige BB11 forhold. Vi seilte deretter i samlet tropp ut til Merdø, og så gjennom Lyngholmene før vi ankret opp på seilerhytta. Da de første båtene kom frem så ble de tatt imot med sekkepipemusikk, som ga gjenklang over hele Revesandsfjorden.

 

lyngholmensekkepipe

Kveldens middag var det som vanlig vår eminente kokk Agnar Risvik som stod for, og årets meny bestod av fersk pasta med pesto og grillet scampi til forrett, og lammepølse fra Torungen, svinekjøtt, potetmos og ratatouille til hovedrett. Til slutt så ble det servert friske bær med mascarponekrem. Til sammen så var vi nærmere 40 gjester til middag i år, og det må være ny rekord på en sesongåpning.

Etter hvert så gikk kvelden over til å se på lysbilder fra fjorårets sesong, mens det ble servert kaffe og kake. I år var det også 14 stykker som hadde gleden av å ligge over på seilerhytta, og som kunne våkne opp til felles frokost kl 10. Det ble også tid til å sitte noen timer i solveggen og prate om løst og fast, før det igjen var tid for å seile tilbake igjen til byen. Hovedpoenget med sesongåpningen til BB11 gruppa er først og fremst det sosiale, og årets sesongåpning føyer seg inn i rekken av vellykkede arrangementer i regi av BB11 gruppa.

middag

 

Klikk her for å se flere bilder fra sesongåpningen:

https://asf.no/bilder-bb11/bilder-bb11-2015/sesongstart-bb11-30-05-2015/

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.