Meny ASF

Takk til alle bidragsytere for vel overstått VM

Kategori: Internasjonalt av den 8. August 2015

Da har vi avsluttet et langt og vellykket internasjonalt mesterskap i regi av ASF og det takket være stor innsats fra mange av foreningens medlemmer, venner og bekjente samt andre seilforeninger i Norge. Tusen takk til alle som har deltatt. Et mesterskap som strekker seg over så lang tid, midt i sommerferien, er en utfordring for enhver forening – liten eller stor. Det vil alltid være noen som må gjøre en ekstra innsats, noe som også var tilfelle i år. Det er beundringsverdig hvilken dugnadsinnsats en rekke mennesker har lagt ned og sørget for at vi som forening lykkes også denne gangen.

For å påta oss store regattaer må vi ha forutsetninger for gode seilaser og i Arendal ligger alt til rette for dette. Når vi i tillegg til stabile vindforhold og flere alternative regattabaner har Hove-området som landbase er det bare opp til oss som forening å skape spennende arrangement. I år testet vi ut indre havn som bane for lagseiling/matchracing og det ble veldig vellykket. Bjørnar Erikstad fungerte utrolig bra som speaker og publikum var begeistret. Når presidenten i den internasjonale europajolleklassen (IECU) kallte racet “Best Nations Cup ever” kan vi alle være stolte.

130 seilere fra 8 nasjoner har konkurrert på regattabanen og når vi som nasjon tar medaljer både i lagseiling og i herreklassen er det veldig hyggelig og bør kunne stimulere enda flere unge til å forsøke denne idretten. Det var stor stas å få Siren Sundby til å dele ut medaljer. Hun har OL-medalje i denne båtklassen.

Et så stort arrangement er også avhengig av sponsorer og vi ønsker derfor å takke alle lokale aktører som har bidratt. Stor takk til NOV, Asko, Sparebanken Sør, Veidekke, Bouvet, Gromstad Auto, LOS, Norsafe og Music Angel. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.

Det skrives mye positivt om arrangementet vårt i ulike sosiale medier og fantastiske bilder publiseres. Dette bør vi som forening kunne bruke som inspirasjon til å søke nye, spennende arrangement.

På vegne av organisasjonskomiteen for VM.

Bente L. Mortensen

 

Link til aktuelle blogger og bildesider:
http://jollefarsan.blogspot.com/2015/07/europe-dinghy-world-championship-2015.html
Bildearkiv Norsk Europajolleklubb

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.