Meny ASF

NOV Race – Påmelding Torungen Cup 2016

Kategori: NOV Race - Torungen Cup 2016 av den 21. April 2016

Påmelding til NOV Race Torungen Cup 2016 skjer ved utfylling av skjemaet under. Avhengig av antall båter vil Torungen Cup bli delt i to til tre klasser basert på NOR-rating. Mindre kjølbåter som Yngling, Soling, H-båt, Express, Maxi m.fl. oppfordres til å stille. Arendal Havn vil kunne tilby gunstig avtale for de som ev. ønsker å legge båten igjen, for så å hente den senere i august.

Deltakeravgiften er på kr 900,- og dekker deltakelse for påmeldt båt, samt matservering lørdag ettermiddag for tre personer.  Ekstra matkuponger kan kjøpes ved registreringen. Deltakeravgiften bes innbetalt til bankkonto 2800.10.24053, Arendals Seilforening, Postboks 51, 4801 Arendal. Husk å påføre betaling båttype, seilnummer og navn på skipper!

Påmeldingen er ikke gyldig før startkontingent er betalt!  Se egen påmelding for NM BB11 og Grundig J70 Cup.

Påmeldte deltagere

NOV Race - Påmelding Torungen Cup 2016

Skriv inn både bokstaver og nummer
Bruk punktum og ikke komma
Start med +47

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.