fbpx
Meny ASF

CSF Race Weekend 26. – 28. august 2016

Kategori: Sørlandscup, Tur & hav av den 23. August 2016

DSC_2109

CSF inviterer til en aktiv seilhelg med mye seiling og mye moro, for både store og små. Vi ønsker å lage et arrangement for mange typer seilere. Vi vil arrangere regattaer for joller og havseilere, for familier, barn og voksne:

  • Sørlandscup CSF arrangerer sesongens tredje Sørlandscup. Dette er regattaer for alle typer joller, med unge seilere. Vi arrangerer regatta for bla. E-jolle og Optimist klasse A, B og C. Dersom det kommer andre jolletyper, er de selvsagt hjertelig velkommen. Vi satser på en egen klasse for RS Feva. Vi får besøk av både Feva seilere og Feva trener fra Seilforbundet. Dette er en ypperlig anledning til å lære mer om RS Feva seiling og få gode tips og råd fra erfarne seilere og trener.
  • Europacup Musto Skiff For fjerde år på rad arrangerer CSF europacup for Musto Skiff. Vi har tidligere hatt seilere fra Tyskland på besøk, i tillegg til de norske seilerne. Vi håper årets arrangement vil trekke flere seilere fra utlandet slik at vi får et godt felt og et spektakulært syn på fjorden.
  • Melges 24 Sammen med Musto Skiffene arrangerer vi regatta for Melges 24. Det er et godt miljø for denne båttypen på Sørlandet og vi håper det vil komme båter fra flere kanter av landet.
    Kran vil være tilgjengelig fredag fra kl 17:00 til ca 20:30. Den vil også være bemannet kl 08:00-09:00 lørdag morgen.
  • CSF Shorthand Vi arrangerer regatta for havseilere med kun 2 personer om bord. Dette er en krevende type regatta og skiller fort de beste fra de nest beste. CSF Shorthand inngår i serien “Sørlandet shorthand”. Det er mulig å delta i CSF Short hand uten å være med i hele serien. Shorthandregattaen arrangeres lørdag 27. august.
  • Oksø seilas CSF sin Oksø seilas er det mest tradisjonsrike regattaen i Kristiansand. Dette er en seilas med kjølbåter og mannskapet bør bestå av familier og barn. Vannballonger (som blir utdelt før start) er en viktig ingrediens i Oksø seilasen… Oksøseilasen arrangeres søndag 28. august. Påmelding til Oksøseilasen gjøres ved oppmøte på seilloftet innen skippermøtet kl. 11.15.

For mer informasjon og påmelding se: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2272

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.